ABOUT kita

  • Ningbo id piahatan Inno Technology Co., Ltd. punika Pabrik elektronik safety ngarahke ing ngrancang lan ngasilaken kabeh jinis weker keamanan, kamera goblok lan kunci weker. Id piahatan Inno ditetepake ing taun 2005 lan dumunung ing kutha Ningbo paling area ngembangaken Pabrik ing China. Id piahatan Inno ndarbeni bab 100 karyawan profesional kanggo kontribusi piyambak kanggo kepuasan pelanggan '. Id piahatan Inno produk saiki PIR Motion Weker, Door Weker, Window Weker, Alarm pribadi, Water Leak Weker, Alarm Kunci, Dummy kamera.

  • Quality

    Quality

    Tansah nempatno kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saka saben proses.
  • certificate

    certificate

    Pabrik kita wis thukul dadi Premier ISO9001: 2008 Produsèn Certified saka High quality, produk Cost-Efektif
  • Produsen

    Produsen

    Produsèn profesional saka keamanan weker produk saklawasé 10 taun. pabrik kita dumunung ing Ningbo.

Baru

Feature Products

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Car