Ngeunaan Us

  • Ningbo Inno Téhnologi Co., Ltd. nyaéta pabrik éléktronik kaamanan fokus dina ngarancang jeung ngahasilkeun sagala jinis alarm kaamanan, kaméra dummy na konci alarm. Inno ngadeg di taun 2005 jeung lokasina di kota Ningbo nu pangalusna aréa ngembang pabrik di Cina. Inno owns ngeunaan 100 pagawé profésional nyumbangkeun diri kapuasan pelanggan '. Inno produk ayeuna téh Pir Motion Alarm, Door Alarm, Jandela Alarm, Alarm Personal, Cai bocor Alarm, Alarm konci, Semu kaméra.

  • kualitas

    kualitas

    Salawasna nyimpen kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawaskeun kualitas produk tina unggal prosés.
  • Sertipikat

    Sertipikat

    Kilang kitu urang geus dipelak kana Premier ISO9001: 2008 produsén Certified sahiji kualitas High, produk Cost-jétu
  • pabrik

    pabrik

    produsén profésional ti kaamanan alarm produk ampir 10 taun. pabrik urang aya di Ningbo.

Arrivals anyar

fitur Produk

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra